Napali radnike kada su došli da isključe struju, stradalo i službeno vozilo! (Foto)

Objavljeno: 25. 5. 2017 u 14:37h

“Dvojicu radnika „Elektrodistribucije“ Novi Grad, radne jedinice u okviru ZP „Elektrokrajina“ a.d. Banjaluka, juče ujutro su u selu Donji Rakani kod Novog Grada napale dvije osobe prilikom obavljanja redovnih radnih zadataka”, saopšteno je iz Elektrokrajine.

Na radnike „Elektrodistribucije“ Novi Grad su fizički nasrnula lica D.J. i Đ.J., nakon što su radnici nekoliko minuta prije toga isključili sa mreže njihovo domaćinstvo zbog duga za električnu energiju u iznosu od 990 KM.

Dvojica napadača su na putu presreli službeno vozilo „Elektrodistribucije“ upućujući pritom prijetnje i psovke prema dvojici radnika u vozilu. Tom prilikom su napadači drvenim palicama nekoliko puta udarili po haubi službenog vozila i pričinili materijalnu štetu.

Napadnuti radnici su ostali nepovrijeđeni, a napad su odmah prijavili Stanici policije Novi Grad čiji su službenici na licu mjesta napravili uviđaj.

Uprava i kolektiv „Elektrokrajine“ najoštrije osuđuju napad na zaposlene iz Novog Grada te pozivaju nadležne organe da adekvatno reaguju i sankcionišu napadače. Iz Elektrokrajine navode da ovo nije prviput da su radnici napadnuti.

“Kupac D.J. već duže vrijeme ne plaća električnu energiju i ne dozvoljava radnicima „Elektrodistribucije“ Novi Grad pristup mjernom mjestu zbog čega prethodnih nekoliko puta nismo mogli izvršiti isključenje.

Preduzeće je protiv D.J. u februaru 2016. godine podnijelo tužbu, te pokrenulo prekršajni i parnični postupak. To lice je tokom rasprave u sudnici takođe verbalno i fizički nasrnuo na naše radnike zbog čega je morala intervenisati sudska policija”, navedeno je u saopštenju.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/napali-radnike-kada-su-dosli-da-iskljuce-struju-stradalo-i-sluzbeno-vozilo-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot