Majka i maloljetnica osumnjičene za ubistvo trogodišnjaka u Puli

Objavljeno: 25. 5. 2017 u 18:05h

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije PU istarske i PS Pula-Pola proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da su 32-godišnja hrvatska državljanka i maloljetna hrvatska državljanka počinile krivično djelo teškog ubistva.

Uhapšeni 29-godišnji hrvatski državljanin se sumnjiči za krivično djelo neprijavljivanje počinjenog krivičnog djela, objavila je danas Policijska uprava istarska.

Prema navodima PU istarske, 32-godišnjakinja i maloljetnica sumnjiče se da su se dogovorile kako će usmrtiti trogodišnje dijete, što su i učinile 23. maja u večernjim satima, u stanu u Ulici Akvilejski prilaz u Puli.

“Nakon što su usmrtile dijete, prenijele su ga u uvalu Mandrač, a potom je 32-godišnjakinja, u namjeri otežavanja daljnjeg policijskog postupanja, 24. maja oko 00:30 sati pristupila u policijsku postaju i lažno prijavila nestanak djeteta. Za učešće u počinjenju krivičnog djela tereti se i 29-godišnjaka, kojeg se sumnjiči da je znao da su 32-godišnjakinja i maloljetnica usmrtile dijete, ali to nije prijavio, već je zajedno s njima dogovarao način prikrivanja krivičnog djela, odnosno odlazak na policiju i prijavljivanje nestanka djeteta. Osumnjičeni su po završetku kriminalističkog istraživanja, 25. maja u poslijepodnevnim satima, uz krivičnu prijavu privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske”, ističe se u saopštenju policije.

Podsjetimo, tijelo dječaka za kojim se tragalo cijelu noć, nakon što je njegova majka prijavila nestanak u utorak kasno naveče, pronađeno je u srijedu oko devet sati u plićaku, oko kilometar dalje od lučice Mandrač.

Izvor: Klix

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/majka-i-maloljetnica-osumnjicene-za-ubistvo-trogodisnjaka-u-puli/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])