Cisterna s gorivom sletjela s puta, vozač ispao kroz šajbu (Foto)

Objavljeno: 25. 5. 2017 u 18:20h

U saobraćajnoj nezgodi koja se u poslijepodnevnim satima dogodila na magistralnom putu Prijedor – Kozarska Dubica, povrijeđen je vozač cisterne koja je prevozila gorivo, a na intervenciju su izašli i prijedorski vatrogasci.

Kako je za portal “Faktor.ba” potvrđeno u Operativnom centru Policijske uprave Prijedor, nezgoda se dogodila oko 13.25 sati, kada je vozač cisterne, pod još nepoznatim okolnostima, izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste.

Prema riječima dežurnog policajca, vozač je tom prilikom povrijeđen i prevezen je u prijedorsku bolnicu, kako bi mu se ukazala pomoć. Vozač je od siline udara ispao kroz šajbu vozila.

Na sreću, nije došlo do curenja goriva iz cisterne, ali je manja količina goriva iscurila iz rezervoara za gorivo.

Cisterna, koja je u vlasništvu lokalne firme “Prijedorputevi”, bukvalno je ostala da visi preko zaštitne ograde, te su, budući da se radi o lako zapaljivoj tečnosti, na intervenciju izašli i vatrogasci Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor.

“Na teren je upućeno šest kolega sa dva vatrogasna vozila. Oni su preduzeli preventivne mjere kako ne bi došlo do zapaljenja, isključili struju u vozilu i bacili pjenu po cesti gdje je iscurila tečnost iz rezervoara”, rekao je za pomenuti portal Radenko Petrić, komandir Jedinice za spašavanje.

Izvor: Faktor.ba/Foto: TVJ Prijedor

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/cisterna-s-gorivom-sletjela-s-puta-vozac-ispao-kroz-sajbu-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot