Sutra nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom

Objavljeno: 22. 5. 2017 u 18:43h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra prije podne biće suvo, tokom dana nestabilno sa čestim pljuskovima i grmljavinom, a postojaće uslovi za lokalne nepogode sa gradom.

Najviša dnevna temperatura biće od 20 do 25 stepeni Celzijusovih.

Ujutru će biti suvo i sunčanije, mada će u mnogim predjelima biti sa više oblaka. Već tokom prijepodneva nestabilnost će usloviti da na sjeveru i zapadu, te na krajnjem istoku bude prvih pljuskova i grmljavine, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Pljuskovi će se sredinom dana širiti ka centralnom pojasu, istoku i jugu, da bi kasnije popodne i prema večeri bilo jačih grmljavinskih procesa. Lokalno će biti jačih pljuskova, uz nešto obilnije padavine, a ponovo je moguća i pojava grada ponegdje.

Prema noći, na sjeverozapadu i sjeveru ponovo će biti uslova za grmljavinu i lokalne nepogode. U noći se očekuje raslojavanje oblačnosti i njeno djelimično kidanje.

Uslovi za pljuskove će još ostati na sjeveru i uz rijeku Drinu, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha danas u 14 časova: Bjelašnica šest, Sokolac 17, Ivan sedlo 18, Sarajevo i Srebrenica 19, Gradačac, Livno, Tuzla i Zvornik 22, Banjaluka, Bijeljina i Jajce 23, Doboj, Neum, Prijedor i Sanski Most 24, Trebinje i Zenica 25, te Mostar 28 stepeni Celzijusovih.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sutra-nestabilno-sa-pljuskovima-i-grmljavinom-2/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot