Banjaluka: Pedofilu određen pritvor

Objavljeno: 22. 5. 2017 u 12:02h

Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor 26-godišnjem M. O. s područja opštine Gradiška, koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao i iskorištavao troje djece od sedam do 11 godina.

Mentalni problemi

Za pedofila je pritvor zatražen zbog bojazni da bi mogao ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, zbog straha od ponavljanja krivičnog djela, ali i same težine krivičnog djela te  bojazni da bi njegovo puštanje na slobodu moglo uznemiriti javnost.

Kako je “Avaz” već pisao, riječ je o izvjesnom M. Opačiću iz okoline Gradiške, koji ima mentalnih problema. Dosadašnja opsežna istraga pokazala je da on nije bio u srodstvu sa žrtvama.

Istragu o ovom monstruoznom djelu vodi Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci, koje je nakon ispitivanja osumnjičenog M. O. i zatražilo da mu bude određen pritvor.

Prema informacijama iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, M. O. je osumnjičen da je počinio produženo krivično djelo spolnog nasilja nad djetetom, kao i zadovoljenje spolnih strasti pred djetetom.

Gnusna djela počinio je u periodu od juna 2016. do 17. maja ove godine na štetu troje maloljetne djece, uzrasta od sedam do 11 godina.

Gnusno djelo

U Tužilaštvu i Policijskoj upravi Gradiška ni juče nisu željeli otkriti detalje istrage, kao ni identitet osumnjičenog, radi zaštite maloljetnih žrtava i njihovih porodica.

Izvor: avaz.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/banjaluka-pedofilu-odreden-pritvor/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])