Pogledajte kako Tramp pleše sa sabljom u ruci (Video)

Objavljeno: 21. 5. 2017 u 14:08h

Američki predsjednik Donald Tramp obratit će se danas liderima arapskog i muslimanskog svijeta na samitu u Rijadu, drugi dan posjete Saudijskoj Arabiji u prvoj zvaničnoj turneji nakon preuzimanja mandata.

Tramp je dočekan u Rijadu toplom dobrodošlicom, a domaćinima je uzvratio učestvujući u tradicionalnom saudijskom plesu sa sabljama i nacionalnim zastavama. Televizijske kuće su objavile snimke na kojima Tramp te državni sekretar Reks Tilerson plešu u kolu sa Saudijcima na svečanosti posvećenoj visokom gostu.

Jutros je američki predsjednik počeo dan bilateralnim susretima s arapskim liderima, a kasnije tokom dana će održati i govor u kojem se namjerava založiti za novi početak odnosa, a nakon što je tokom izborne kampanje u nekoliko navrata povrijedio osjećanje muslimana širom svijeta.

On je jutros pohvalio egipatskog predsjednika Abdela Fataha el-Sisija kazavši mu da je „uradio odličan posao uzimajući u obzir okolnosti“, te je obećao da će posjetiti Egipat.

U odvojenom susretu sa katarskim emirom šeikom Tamim Bin Hamad Al-Thanijem razgovarao je u prodaji „sjajne vojne opreme koju niko ne pravi tako dobro kao SAD“. Sastao se i sa emirom Bahreina Hamad bin Isa al-Khalifom.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pogledajte-kako-tramp-plese-sa-sabljom-u-ruci-video/||claudebot