Policija traga za Maksimom Stanišićem

Objavljeno: 17. 5. 2017 u 20:20h

Treći dan policija traga za sedamdesetpetogodišnjim, Maksimom Stanišićem iz Vujičića kod Brčkog, ali bez uspjeha. Nestao je 14. Maja, u poslijepodnevnim časovima.

Tog dana, Maksim je kao i obično, oko 18 časova, otišao u svoju šetnju prije dnevnika, putem do stare škole. Zna se da je krenuo natrag kući, ali do kuće nije stigao. Od tada mu se gubi svaki trag.

Kuća je od stare škole udaljena oko 300 metara. Supruga Petra kaže da je Maksim lošeg zdravlja i da je u šetnju odlazio kako bi ostao pokretan. Kući se, kaže, uvijek vraćao, iako je ponekad gubio pamćenje. Strahuje da se to i sad dogodilo.

„Odoh, kaže, baba malo da prošetam do škole .Otišo je. Ja sam mislila vratiće se. Neću dugo, kaže, vratiću se da gledamo dnevnik. Vidjela ga je gore jedna naša kuma, Đuka, kad se vraćo ozgor prema kući. S njom se ispričao i otišao kući pravo. To je bilo sedam sati. Nije meni došo ovdje”, priča Petra Stanišić, Maksimova supruga.

“Otišao je gore i nije se više vratio. Nismo ga više ni vidjeli. Nikao”, kaže Mara Stanišić, strina Maksima Stanišića.

U potrazi za nestalim starcem Policiji Distrikta danas su se pridružili prirpadnici Civilne zaštite, Crvenog Krsta, Gorske službe spasavanja i udruženja građana iz Distrikta. Pretražuju svaki pedalj sela.

“Dosadašnje radnje, koje su veoma aktivne, nisu dale rezultat. Mi nastavljamo i preduzeće se značajan broj radnji kako bi se ovo lice pronašlo”, rekao je Halid Emkić, portparol Policije Brčko distrikta.

Maksim je u vrijeme nestanka na sebi imao donji dio trenerke crne boje, plavu radnu bluzu, a na nogama gumene čizme. Policija distrikta moli građane da im jave ako imaju bilo kakvu informaciju koja bi mogla da pomogne.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/policija-traga-za-maksimom-stanisicem/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot