Uhapšen na granici zbog silovanja hostese u Gradišci

Objavljeno: 16. 5. 2017 u 10:12h

Državljanin BiH Hajrudin Barjaktarević uhapšen je proteklog vikenda na Međunarodnom prelazu Gradiška, a na osnovu potrage koju je za njim raspisao opštinski sud u Sarajevu, saznaje Faktor. Njemu se na teret stavlja krivično djelo obljube nad nemoćnom osobom.

Osumnjičeni je nakon hapšenja predat u nadležnost Sudske policije u Odžaku. Barjaktareviću se inače sudilo pred Okružnim tužilaštvom u Banjaluci zbog sumnje da je silovao hostesu u ugostiteljskom objektu “Crush” u Gradišci.

Slučaj je policiji prijavljen u junu 2013. godine, a Barjaktarević je nakon zločina prvo pobjegao u Dansku i tako izbjegao hapšenje. Međutim,  u međuvremenu se odlučio za predaju, pa je “nagrađen” puštanjem na slobodu.

Epilog čitavog slučaja jeste pritvaranje “samo” prvoosumnjičenog Izeta Hasanovića koji je tokom kriminalističke obrade priznao silovanje hostese.

Silovanje hostese u Gradišci šokiralo je javnost, jer su, između ostalog, osumnjičenima nakon zločina pomogla dvojica pripadnika Specijalne policije MUP-a RS-a Bojan Marić i Dragoslav Bošković koji su pokušali zataškati čitav slučaj.

Njih dvojica su u međuvremenu suspendovani s posla i pokrenut je unutrašnji postupak. Kako smo i ranije pisali, hostesa je prije silovanja bila omamljena.

Vjerovatno se za slučaj ne bi nikada ni saznalo da ga oštećena i pored prijetnji koje joj je upućivao specijalni policajac Marić, nije lično prijavila u CJB Banjaluka.

Istragom je utvrđeno da je nesretna djevojka, koja je radila kao hostesa, brutalno silovana u noćnom klubu “Crush” 7. juna 2013. godine.

Djevojka je inspektorima ispričala da je u jutarnjim časovima bila u društvu Hasanovića i Barjaktarevića, te da je u jednom trenutku osjetila kako gubi svijest.

Prisjetila se da je u gotovo bespomoćnom stanju odvedena u pomoćnu prostoriju noćnog kluba, gdje joj je nepoznati muškarac pokušao skinuti donji veš.

U početku se branila, ali je onda totalno izgubila svijest. Nakon buđenja specijalni policajac Bošković odvezao ju je kući, kao da se ništa nije dogodilo.

Za nesretnu i povrijeđenu djevojku uslijedili su dani agonije, jer joj je tada Bojan Marić prijetio da ne smije prijaviti ništa policiji. Djevojka je ipak prikupila dovoljno hrabrosti i odlučila policiji ispričati sve što se dogodilo.

Izvor: faktor.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/uhapsen-na-granici-zbog-silovanja-hostese-u-gradisci/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot