Suspendovane radnice vrtića: Tuča izbila zbog popare?

Objavljeno: 15. 5. 2017 u 12:36h

Radnice trebinjskog vrtića “Naša radost” N. N. i A. Š, koje su se u petak ujutro potukle pred mališanima u ovoj vaspitnoj ustanovi, danas će biti saslušane pred komisijom i ukoliko budu utvrđeni elementi odgovornosti, protiv njih će biti pokrenut disciplinski postupak.

Direktor ove javne ustanove Aleksandar Vukanović, koji se juče nije javljao na telefon, ranije je rekao da su obje radnice suspendovane, a u Policijskoj upravi Trebinje naveli su da je u toku prikupljanje dokaza na osnovu kojih će biti utvrđeno da li je riječ o prekršajnoj ili krivičnoj odgovornosti.

Podsjećamo, radnice u vrtiću “Naša radost”, u odjeljenju u Policama potukle su se u petak ujutro oko devet časova, a zbog zadobijenih povreda obje su zatražile pomoć u Službi hitne pomoći gdje su im ustanovljene lakše povrede, odnosno, oguljotine na obrazima i vratu nanesene zubima i noktima. Iako je riječ o lakšim povredama, u ovoj zdravstvenoj ustanovi su rekli da se na osnovu povreda moglo zaključiti da tuča nije bila bezazlena.

Prema nezvaničnim saznanjima, riječ je o ranijoj direktorici ustanove “Naša radost” Natali Ninković i servirki Anđeli Šarenac.

Načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti u gradskoj upravi Trebinje Zoran Milošević rekao je da nije upoznat sa detaljima navedenog slučaja.

“Rad vrtića i škola jeste u stručnom pogledu nadležnost odjeljenja, ali kada su u pitanju ovakve stvari i disciplinska odgovornost radnika je u nadležnosti gradonačelnika i Skupštine grada”, rekao je Milošević.

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović juče se nije javljao na telefon.

Skandaloznu tuču vaspitačice Natali Ninković i servirke Anđele Šarenac trebinjskog vrtića “Naša radost”, koja je izbila u petak prepodne, izazvala je navodno popara koja je pripremljena djeci za jutarnji obrok, piše Telegraf.

Natali Ninković je ovom tužilaštvu poznata iz još jedne afere od prije četiri godine, kada je kao dotadašnja direktorka ovog vrtića bila optužena za krađu laptopa, a ostaće zapamćeno i njeno neprimjereno obraćanje tadašnjoj odborničkoj većini u Gradskoj skupštini, piše Telegraf.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/suspendovane-radnice-vrtica-tuca-izbila-zbog-popare/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])