Odlazak legende: Preminuo Mirko Miočić

Objavljeno: 15. 5. 2017 u 15:28h

Danas iza 12 sati u zadarskoj Opštoj bolnici, na odjelu gastroenterologije, u 61. godini preminuo je Mirko Miočić, potvrđeno je Indexu.

Prošle godine u četvrti mjesec pojavili su se lažni napisi u pojedinim medijima koji su Mirka proglasili mrtvim. Nažalost, danas je ta vijest istinita.

Zadarski sudionik brojnih kvizova povukao se iz javnosti u martu 2016. godine. Tada mu je zbog posljedica dijabetesa amputirana potkoljenica na jednoj nozi, a na drugoj stopalo.

Poslije toga je prebačen na liječenje u Zagreb, u Kliničku bolnicu Dubrava.

Miočić je zatim, nakon 500 dana bolnice krenuo na fizikalne terapije.  7. maja se javio u Opštu bolnicu Zadar. Dobio je upalu pluća od koje je danas preminuo na Odjelu interne, Odsjeku za gastroenterologiju, potvrdio je Indexu dr. Edi Karuc, zamjenik direktora zadarske bolnice.

Mirko se zadnji put pojavio na televiziji samo dva dana nakon zadnje hospitalizacije. Telefonski se uključio u Potjeru, u slavljeničko 500. izdanje kviza, kako bi sudionicima i svojim kolegama lovcima čestitao veliki jubilej.

Nažalost, samo šest dana nakon toga Mirko je umro.

Miočić je javnosti u regionu poznat kao sjajan kvizaš i znalac koji je nastupio u nizu televizijskih kvizova.

Izvor: index.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/odlazak-legende-preminuo-mirko-miocic/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])