Pucao u tri osobe zbog zauzetog separea, ranjen fudbaler

Objavljeno: 14. 5. 2017 u 10:10h

Novosadska policija uhapsila je 27-godišenjeg mladića koji je pucao ispred kafea ”Linea” u Bačkom Dobrom Polju nadomak Vrbasa.

On je tom prilikom ranio tri osobe, rečeno je u policijskoj upravi Novi Sad.

U tom događaju dvije osobe su teško ranjene, a jedno lakše, ali niko nije životno ugrožen napomenuli su u policiji. Mediji su ranije prenijeli da je u tom obračunu teško ranjen V.J. fudbaler FK ”Novi Sad”.

Prema iskazima očevidaca, sukob je izbio kada je napadač D.J. (27) otkrio da je separe koji je navodno rezervisao u kafeu zauzet, pišu beogradski mediji.

Odmah se verbalno sukobio sa V.J. i njegovom sestrom A.J. i ostalim prisutnim osobama, a svađa se nastavila fizičkim obračunom ispred kafea.

U jednom trenutku D.J. je izvadio pištolj i ispalio nekoliko metaka u pravcu V.J. i njegovog društva i pritom ranio njega, njegovu sestru A.J. i još jednog mladića čiji identitet još nije poznat. Policija još nije izdala nikakvo zvanično saopštenje u vezi sa ovim incidentom.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pucao-u-tri-osobe-zbog-zauzetog-separea-ranjen-fudbaler/||claudebot