Govedarica o Mektićevom vicu: Cijenim duhovite ljude, ali Mektić napravio gaf

Objavljeno: 14. 5. 2017 u 13:11h

Lider SDS-a Vukota Govedarica smatra da je ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić napravio gaf na sjednici Predsjedništva SDS-a kada je ispričao vic u kojem je na neprimjeren način pominjao prvog predsjednika Republike Srpske Radovana Karadžića i generala Ratka Mladića.

Govedarica je uputio izvinjenje svima koji osjećaju da je izvinjenje potrebno, a prije svega porodici Karadžić i Mladić. On je rekao da cijeni ljude koji su duhoviti, ali da svako treba da zna gdje se i kako treba ponašati, te da Mektić nije trebalo da ispriča vic.

“Na sjednici Predsjedništva SDS-a nema mjesta bilo kakvom vicu”, rekao je Govedarica novinarima u Banjaluci.

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić juče je na sjednici Predsjedništva SDS-a u Bijeljini ispričao vic u kojem je na neprimjeren način pominjao prvog predsjednika Republike Srpske Radovana Karadžića i generala Ratka Mladića, što su mediji kasnije objavili. Nakon toga uslijedile su burne reakcije na Mektićevu šalu.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/govedarica-o-mekticevom-vicu-cijenim-duhovite-ljude-ali-mektic-napravio-gaf/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])