Napadač na ljekara u Prijedoru krio arsenal oružja

Objavljeno: 13. 5. 2017 u 11:26h

Protiv Edina Kevca iz Prijedora policija će podnijeti izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci zbog nedozvoljenog držanja oružja i municije.

Pretresom njegove kuće i pomoćnih objekata u Kamičanima te kuće koju koristi u Brđanima zaplijenjene su dvije puške, tri pištolja, profesionalni luk i strijele, štapin sa kapislom, više komada trotilskih metaka za protivpješadijsku minu, detonatorske kapisle kao i nekoliko metaka različitog kalibra.

Prema policijskom saopštenju, navodeći inicijale, oduzeto oružje i municija u dalje postupanje deponovani su u prostorije Osnovnog suda u Prijedoru.

“Policija osumnjičenog tereti za nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja i municije” – kazali su u policiji.

Osim toga, od osumnjičenog je oduzeto i 57 kutija tableta za potenciju. Kevac je nedavno u žižu javnosti dospio kada je u Domu zdravlja u Kozarcu nogom u glavu udario doktoricu B. G. dok je ukazivala medicinsku pomoć njegovoj kćerki.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/napadac-na-ljekara-u-prijedoru-krio-arsenal-oruzja/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot