Uhapšen zbog krivotvorene novčanice

Objavljeno: 12. 5. 2017 u 11:39h

Policija je na Palama uhapsila lice čiji su inicijali Z.B. zbog sumnje da je počinilo krivično djelo krivotvorenje novca.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopšteno je da je slučaj juče prijavio radnik benzinske pume na Palama čiji su inicijali M.P, koji je rekao da je nepoznati muškarac platio u tom objektu dva piva lažnom novčanicom od 50 KM.

Policija je na licu mjesta utvrdila da je riječ Paljaninu Z.B, koji je bio “u vidno alkoholisanom stanju”, a novčanica za koju se sumnja da je krivotvorena je oduzeta i poslata na vještačenje.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva BiH koji je naložio preduzimanje zakonom propisanih mjera i radnji na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela “krivotvorenje novca”.

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo podnijeli su Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj protiv lica čiji su inicijali D.G. zbog sumnje da je počinilo krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/uhapsen-zbog-krivotvorene-novcanice/||claudebot