Suspendovan najpoznatiji željezničar

Objavljeno: 12. 5. 2017 u 18:23h

Nakon što je u četvrtak zbog fizičkog sukoba sa radnim kolegom završio u policiji, najpoznatijeg željezničara u RS Čedu Kneževića, danas je na radnom mjestu sačekala i suspenzija.

Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da je Knežević nakon policijske obrade istog dana pušten, a priveden je zbog narušavanja javnog reda i mira.

Knežević, koji je široj javnosti postao poznat nakon nedavno održanog protesta željezničara i štrajka glađu u kojem je bio najuporniji, potvrdio je za “Nezavisne” da je pritvoren zbog sukoba s kolegom.

“Taj kolega s kojim sam se sukobio, Đuro Bursać, konstantno pokušava da me isprovocira, otkada sam počeo istupati u medijima nakon štrajka. Trpio sam to sve stalno, ali kada je u četvrtak prvo sakrio moj doručak, a u kesu u kojoj je bio doručak stavio kamen pa kasnije još sakrio moj telefon, e onda sam poludio”, priča Knežević.

On kaže da se konstantno vrši pritisak na njega i da ova suspenzija govori u prilog tome.

“I ja i Bursać smo suspendovani na tri mjeseca i za to vrijeme ćemo dobijati samo 50 odsto plate. Ne znam šta ću, bojim se da ne ostanem bez posla u ‘Željeznicama’, kao i da su te provokacije namještene prema tome”, kaže Knežević.

Incident se desio u Kolskoj, u Prijedoru, a nakon što su se Knežević i Bursać sukobili, neko od radnika koji su prisustvovali pozvao je policiju, koja ih je privela. Bursaća nismo uspjeli dobiti danas za komentar, jer nismo našli njegov telefonski broj.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/suspendovan-najpoznatiji-zeljeznicar/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot