Nestao mladić iz Zavidovića, porodica moli za pomoć

Objavljeno: 10. 5. 2017 u 12:17h

Porodica Delić iz Zavidovića, uputila je apel svima koji su vidjeli ili znaju gdje se nalazi dvadesettrogodišnji Alen Delić, da se jave na telefon 061/ 059 – 802.

Alen je, navodno, otišao na dva dana u Sarajevo, ali mu se od subote gubi svaki trag, a njegov mobilni telefon je nedostupan.

Džemanina Memagić, sestra mladića za portal “Radiosarajevo.ba” kaže da je Alen krenuo u četvrtak za Sarajevo u nadi da će pronaći posao.

“Kontaktirali smo njegove prijatelje, jer je Alenov telefon isključen te nam je jedan od prijatelja kazao da ga je vidio u subotu ispred BBI centra  kako sjedi, poprilično umoran i iscrpljen”, rekla je Džemanina i naglasila da je Alen taj dan na sebi imao duksericu, farmerke i ruksak.

Izvor: Radiosarajevo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/nestao-mladic-iz-zavidovica-porodica-moli-za-pomoc/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])