Agasi blizu saradnje sa Đokovićem

Objavljeno: 9. 5. 2017 u 11:14h

Bivši najbolji teniser svjeta Andre Agasi mogao bi da postane trener Novaka Đokovića, prenosi “Dejli Telegraf”.

Đoković je prije nekoliko dana raskinuo saradnju sa kompletnim stručnim štabom, potom najavio da će novi trener biti neko “veliko ime”, dok je “Telegraf” otkrio o kome se radi.

Legendarni američki teniser mogao bi da se vrati  i preuzme ulogu koju su do prije nekoliko mjeseci imali Boris Beker i Marijan Vajda.

“Biće to neko ko je imao slično iskustvo kao ja. Nema mnogo ljudi u prošlosti koji su uspijeli da igraju na tako visokom nivou, pa ćemo vidjeti. Razmišljam polako i temeljno o tome. Ne želim da žurim sa odlukom”, rekao je Đoković prije nekoliko dana.

S obzirom na to kakav karakter ima i na njegovu burnu tenisku prošlost, osvajač osam Grend slem titula potpuno se uklapa u želje srpskog tenisera.

Britanski list saznaje da će uloga Agasija biti ograničena i da se on neće pojavljivati na svim turnirima. Novak bi u tom slučaju angažovao još jednog trenera koji bi ga pratio na turu.

Prije nekoliko mjeseci pojavile su se informacije da bi Amerikanac mogao da postane trener Nika Kirjosa iz Australije, ali je on to demantovao.

“Ne bih imao vremena za svoju djecu, koja imaju 15, odnosno 13 godina. Odgovor je ne, ne bih mogao to da radim na način na koji želim”, rekao je tada Agasi.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/agasi-blizu-saradnje-sa-dokovicem/||claudebot