Đoković: “Novi trener biće neko ko je imao slična iskustva kao ja”

Objavljeno: 7. 5. 2017 u 16:39h

Srpski teniser Novak Đoković, koji je prekinuo saradnju sa svojim trenerom i cijelim timom, rekao je danas da želi da izabere neko poznato ime kako bi ponovo pokrenuo svoju karijeru, ali je dodao da će biti potrebno vrijeme dok ne donese konačnu odluku.

Novi trener “biće neko ko je imao slična iskustva kao ja”, rekao je danas Đoković, sadašnji svjetski broj dva, na konferenciji za štampu uoči Masters turnira u Madridu.

“Nema mnogo teniskih igrača u prošlosti koji su dostigli taj nivo, tako da ću vidjeti. Sada razmišljam smireno i pažljivo. Ne želim da žurim”, rekao je Đoković.

Đoković je u petak izabrao “šok terapiju”, navodi agencija Frans pres.

On se dogovorio s trenerom Marjanom Vajdom, kondicionim trenerom Gebhardom Fil Gričem i fizitoterapeutom Miljanom Amanovićem da zaključno sa Masters turnirom u Monte Karlu okončaju višegodišnju saradnju, saopšteno je prekjuče iz njegovog tima. Trener Marjan Vajda bio je sa Đokovićem gotovo 11 godina, od juna 2006.

Kako je navedeno u saopštenju, dogovor o prekidu saradnje je postignut nakon detaljne analize igre, postignutih rezultata, ali i zbog privatnih planova svakog člana tima.

Đoković je došao u Madrid zajedno s bratom i Špancem Pepeom Imasom, koji mu od 2012. godine pomaže u mentalnim pripremama, i sa kim se saradnja pojačala prije nekoliko mjeseci, navodi agencija Frans pres.

Đoković izlazi na teren u Madridu u srijedu.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/dokovic-novi-trener-bice-neko-ko-je-imao-slicna-iskustva-kao-ja/||claudebot