Suđenje specijalcima: Šatorskim krilom sakrili audi od helikoptera

Objavljeno: 3. 5. 2017 u 16:51h

Više pripadnika MUPa RS potvrdilo je danas, svjedočeći u procesu koji se vodi protiv četvorice optuženih za pljačku 617.000 KM na autoputu kod Gradiške, da su dokazi s lica mjesta prikupljani na uobičajen način, te da je procedura ispoštovana.

Svjedok Milan Savičić, koji je u trenucima te “pljačke vijeka”, kako su je mediji nazvali, bio šef Odsjeka za suzbijanje razbojništava, naveo je da je vozilo, za koje se sumnja da su ga pljačkaši koristili, pronađeno dva dana nakon razbojništva, te da je prisustvovao uviđaju.

To vozilo, marke audi, bilo je prekriveno šatorskim krilom jer se, kako se juče moglo čuti u Okružnom sudu Banjaluka, sumnja da su razbojnici tako pokušali da ga sakriju od helikoptera, a koji je nakon “filmskog razbojništva” tražio osumnjičene.

Ranko Davidović, koji je na ovom slučaju radio kao inspektor, naveo je da je tragove na mjestu događaja uzimao kriminalistički tehničar.

Predrag Bojić, kriminalistički tehničar, rekao je da nije fotografisao uzimanje DNK tragova sa lica mjesta, odnosno kada su oni upakovani, ali da smatra da je on ovlašteno lice i da treba da mu se vjeruje.

Za tu pljačku, podsjetimo, sudi se nekadašnjim specijalcima Vladanu Maliću, Goranu Parašu i Aleksandru Popoviću, kao i Olegu Bandi, suvlasniku Autokuće “Kvatro”.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sudenje-specijalcima-satorskim-krilom-sakrili-audi-od-helikoptera/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])