Četiri programa stipendiranja za studente iz BiH

Objavljeno: 2. 5. 2017 u 16:58h

Japanska Vlada nudi četiri različita programa stipendiranja za studente iz BiH koji žele studirati na univerzitetima u Japanu.

Četiri programa, u okviru MEXT programa stipendiranja japanskog Ministarstva obrazovanja, kulture, sporta, tehnologije i nauke za 2018. godinu, uključuju studente istraživače, studente dodiplomskog studija, studente tehnoloških fakulteta i studente fakulteta za stručno usavršavanje.

Rok za predaju aplikacija je 20. jun ove godine do 17.00 časova, saopšteno je iz Ambasade Japana u BiH.

Za sve programe aplikanti moraju biti spremni da uče japanski jezik, a po završetku studija u Japanu raditi na jačanju odnosa između BiH i Japana.

Više detalja o svim programima, te uputstvima za apliciranje može se naći na veb stranici Ambasade Japana u BiH.

Od 1996. godine više od 30 studenata iz BiH steklo je obrazovanje u Japanu posredstvom MEXT programa stipendiranja.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/cetiri-programa-stipendiranja-za-studente-iz-bih/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot