Danas pretežno sunčano, temperatura do 23 stepena

Objavljeno: 30. 4. 2017 u 09:02h

Danas prije podne, u centralnim, istočnim, sjeveroistočnim područjima Bosne i istočnim područjima Hercegovine pretežno oblačno vrijeme.

Tokom dana, postepeno smanje oblačnosti.

U ostalim djelovima mala do umjereno oblačno i sunčano.

Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera.

Jutarnja temperatura uglavnom između 0 i 6, na jugu od 5 do 9, a najviša dnevna temperatura vazduha između 14 i 19, na jugu zemlje od 20 do 23 stepeni.

U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Jutranja temperatura oko 3, najviša dnevna oko 14 stepeni.

U Banjaluci ujutro svježije i pretežno vedro. Tokom dana toplije i pretežno sunčano ili uz sunčane intervale i umjerenu oblačnost. Vjetar slab, sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura oko 18°C.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/danas-pretezno-suncano-temperatura-do-23-stepena/||claudebot