Snijeg ponovo izazvao probleme na putevima u BiH

Objavljeno: 29. 4. 2017 u 12:59h

Nove sniježne padavine izazvale su jutros velike probleme u BiH, a zbog snijega koji pada na području Kupresa, Rostova i Karaule saobraćaj se odvija otežano i usporeno, saopšteno je iz BiHAMK-a.

Vozačima se savjetuje opreznija vožnja prilagođenu uslovima i stanju na putevima.

U saopštenju se navodi i da je pojačan saobraćaj vozila na većini graničnih prelaza, a zadržavanja su od 30 do 40 minuta.

Zbog radova koji još traju na području Hrvatske, povremeno se na graničnim prelazima Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja formiraju duže kolone vozila.

Zbog produženog vikenda i nastupajućih prvomajskih praznika očekuje se pojačan promet vozila, kako na dionicama prema aktuelnim izletištima u BiH, tako i na graničnim prelazima.

Povodom Međunarodnog praznika rada zabranjen je prevoz eksplozivnih materija na području Federacije BiH do 2. maja u ponoć.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/snijeg-ponovo-izazvao-probleme-na-putevima-u-bih/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot