Građani zadržali pljačkaša kladionice do dolaska policije

Objavljeno: 28. 4. 2017 u 15:02h

Grupa građana u srijedu je zadržala, do dolaska policije, F.F. (1997.) iz Sarajeva koji je pokušao opljačkati sportsku kladionicu ”Bet Live”, u ulici Milana Preloga, opština Novi Grad.

Policijski službenici su zatekli pljačkaša i uhapsili ga zbog razbojništva u pokušaju.

O tome je obaviješteno Tužilaštvo Kantona Sarajevo, a policija radi na rasvjetljavanju kriminlanih aktivnosti uhapšenog.

Povrijedili ukućane i oteli novac

Dvije nepoznate osobe u srijedu su opljačkale G.K. i G.S. iz Sarajeva u kući, u ulica Brusulje, opština Stari Grad.

Maskirani razbojnici su pretukli ukućane i oteli im određenu sumu novca.

Ljekari su povrijeđenima konstatovali lakše tjelesne povrede. O tome je obaviješteno Tužilaštvo Kantona Sarajeva, a policijski službenici rade na rasvjetljavanju krivičnog djela.

Isključena je i jedna osoba zbog upravljanja motornim vozilom bez položenog vozačkog ispita, dva motorna vozila zbog isteka važnosti saobraćajne dozvole i jedno neregistrovano motorno vozilo, saopšteno je iz MUPKS-a.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/gradani-zadrzali-pljackasa-kladionice-do-dolaska-policije/||claudebot