Požar u Zvorniku, stradala dva lica

Objavljeno: 27. 4. 2017 u 10:25h

Dva lica stradala su u požaru koji je zahvatio porodičnu kuću u naselju Trnovica, kod Zvornika, rečeno je u Policijskoj upravi Zvornik.

Požar je prijavljen jutros oko 6.10 časova, nakon čega su pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik i policija izašli na lice mjesta.

U kući su pronađena dva ugljenisana tijela, koja još nisu identifikovana.

U toku je gašenje požara.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pozar-u-zvorniku-stradala-dva-lica/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot