Najvjenčanje: Pobjednici treće sezone emisije su bračni par Cicović (Foto)

Objavljeno: 27. 4. 2017 u 21:06h

Još jedno spektakularno finale je za nama. U utorak, 25.aprila 2017. završena je treća sezona najromantičnijeg show programa a pobjednici su bračni par Cicović.

Poslije višemjesečnog druženja, svakog ponedjeljka i utorka od 21:00 u programu ATV-a, nakon pričanja najljepših ljubavnih priča, doživljaja sa vjenčanja i traganja za onim najljepšim, stigli smo do velikog finala. Svoje trenutke za pamćenje, sa nama su u ovoj sezoni podijelili  bračni parovi Suvajac, Tamburić, Capone,  Škrba, Cicović, Nikolić, Blagojević i Marjanac.

Na osnovu njihovih vjenčanja i ljubavnih priča ali i na osnovu toga kako su se kroz emisije pokazali u raznim disciplinama kao što su kuvanje, ples, asocijacije, peglanje i drugo, publika je glasala za sebi omiljeni par.

Najsrećniji su bili Bojana i Radomir Cicović. Njihovo vjenčanje dobilo je najviše glasova publike i ponijelo laskavu titulu “najvjenčanja”. Bojana i Radomir dolaze iz Istočnog Sarajeva. Oni su dokaz da se prava ljubav može roditi iz prijateljstva. Nakon druženja i dobrog upoznavanja shvatili su da ne mogu da zamisle život jedno bez drugog. U braku su već više od pola godine. Uz njihovu pobjedu u ovom takmičenju savšeno paše pjesma „Samo je nebo iznad nas“ uz koju su odplesali svoj prvi bračni ples.

Bojana i Radomir dobili su glavnu nagradu 5000 KM od Unicredit Bank Banja Luka, ali i vrijedne poklone butika Jelena i Orfej footfashion.

Razloga za slavlje imali su i drugoplasirani Bojana i Dražen Suvajac, kao i Slađana i Aleksandar Škrba koji su zauzeli treće mjesto i od ATV-a na poklon dobili romantični vikend za dvoje.

Svi takmičari su saglasni da je Najvjenčanje projekat koji promoviše prave, istinske vrijednosti braka i ljubavi i poručuju svima koji su se skoro vjenčali ili tek to treba da urade da se svakako prijave za novu sezonu.

Gledaoci su glasanjem učestvovali u nagradnoj igri „Najsretniji sms“ a srećni dobitnik će osvojiti poklon zlatare Kuprešak u vrijednosti od 500 KM! Proglašenje sretnog sms-a možete pratiti u programu ATV-a u srijedu, 26.4.2017 u emisiji 5do7.

Oni koji se žele prijaviti za narednu sezonu Najvjenčanja mogu to učiniti putem telefona: 051 348 248, ili e-maila: [email protected].

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/najvjencanje-pobjednici-trece-sezone-emisije-su-bracni-par-cicovic-foto/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot