Teslić prepoznao turistički potencijal trke

Objavljeno: 24. 4. 2017 u 20:52h

Druga trka 11. biciklističke trke “Beograd – Banjaluka” startovaće u nedjelju u podne iz Teslića, a karavan će preko Tešnja, Doboja, Dervente, Prnjavora i Laktaša stići u Banjaluku.

Opština Teslić treći put zaredom je domaćin, a načelnik Milan Miličević upoznao je organizatore da su pripreme u završnoj fazi i da će ovaj grad još jednom biti uzoran domaćin.

“Sponzorstvom i suorganizaciji ovako važnog događaja definitivno smo pozicionirani na turističku mapu i sa ovim segmentom ponude. Naša nastojanja u godinama koje dolaze biće usmjerena ka povećanju izdvajanja za slične događaje koji unapređuju turističku ponudu opštine” – rekao je Miličević.

Direktor Trke Vladimir Kuvalja izrazio je zadovoljstvo saradnjom sa ljudima koji vode opštinu Teslić.

“Naša želja je da ovo bude događaj od značaja i za građane i za opštinu jer zaista imamo fenomenalnu saradnju sa opštinskim vlastima i drago nam je da je očigledan turistički potencijal trke prepoznat u ovoj opštini” – rekao je Kuvalja.

Direktor Turističke organizacije Teslića Siniša Božić nada se da će više od 170 biciklista i još bar pet puta toliko ljudi koji inidrektno učestvuju u trci.

“Srećni smo što smo dio međunarodnog spektakla, a kao domaćini strata obećavamo da boravak biciklistima i drugim učesnicima kao i posjetiocima u Tesliću biti prijatno i nezaboravno iskustvo” – rekao je Božić.

Trka “Beograd – Banjaluka startuje u subotu iz Beograda, a cilj je u Bijeljini. Karavan se zatim seli u Teslić i dan kasnije kreće ka Banjaluci. Ulazak biciklista u najveći grad Srpske i završnicu direktno će prenositi RTRS.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/teslic-prepoznao-turisticki-potencijal-trke/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot