Povrijeđenom građevincu treba pomoć

Objavljeno: 24. 4. 2017 u 20:10h

Emir Macanović (47) iz Gornje Koprivne, kod Cazina, teško je stradao prilikom obavljanja građevinskih radova rušenja jedne stare kuće, pa je za njegovo liječenje potrebno oko 7.000 eura.

Na Macanovića se prilikom tih radova srušio čitav zid te je zatrpan velikim količinama građevinskog materijala i samo je pukom srećom ostao živ. U nesreći je doživio lomove oba kuka, nogu kao i teške povrede unutrašnjih organa, od kojih su najviše stradali jetra i mokraćni kanali. U međuvremenu, Macanović je podvrgnut operaciji koja je obavljena na Kliničkom centru u Tuzli, ali su njeni rezultati bili djelimično uspješni.

Doktori u ovoj zdravstvenoj ustanovi preporučili su mu operaciju negdje u inostranstvu i on je, zahvaljujući poznanicima, stupio u kontakt s jednom klinikom u Amsterdamu, glavnom gradu Holandije.

Međutim, kako kažu njegovi najbliži, za potrebe operativnog zahvata, koji bi se tamo obavio, neophodno je prikupiti bar novac za predračun da ode u bolnicu.  Macanović nema taj novac jer je već godinama nezaposlen, a zanimljivo je kako je u kobnom trenutku na crno radio za jedno lokalno građevinsko poduzeće. Kaže kako je na ovaj način, te radeći i druge poslove, bio primoran kako bi izdržavao suprugu i troje maloljetne djece.

Svi koji žele pomoći novac mogu uplatiti na žiro račun: 1613000063748358, a više informacija može se dobiti na broj telefona: 061-370-902.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/povrijedenom-gradevincu-treba-pomoc/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])