Ujak silovao djevojčicu, ona ostala trudna

Objavljeno: 23. 4. 2017 u 14:46h

Djevojčica I. N. (14) iz sela Mramorak kod Kovina, koju je ujak Aleksandar Novakov (40) silovao i napravio joj dijete, abotiraće u ponedeljak. I. N. je sada u trećem mjesecu trudnoće, a njen ujak je uhapšen.

Višemjesečno zlostavljanje otkriveno je u četvrtak kada se djevojčica požalila drugarici. Rekla je da ne može više da podnese ujaka, koji je mjesecima silovao.

Priznala je i da joj je ujak napravio dijete i da je trudna – rekao je izvor blizak istrazi. Slučaj je odmah prijavljen policiji u Kovinu.

Novakov je uhapšen. Uzeti su mu trenerka, farmerke i zaplijenjen mu je “audi” u kom se dogodilo silovanje da bi se izolovao DNK. Slučaj vodi Tužilaštvo u Smederevu, a istraga će utvrditi šta se dogodilo.

Majka djevojčice je zaprepašćena, a kaže da je i nju rođeni brat pokušao da siluje nakon očeve smrti.

Novakov ima desetoro djece sa suprugom, od čega je četvoro bolesno. Ona je upoznata sa događajem, i kaže da ga se cijela rodbina odrekla kada je pukla bruka.

Djevojčica je u policiji ispričala sve šta se desilo, dok je njen ujak sve slušao spuštenog pogleda.

“Sačekao me i naredio mi da uđem u auto. Potom me je silovao, ne znam ni sama koliko puta, a ja sam ćutala iz straha i sramote. Rekla sam mu da me ostavi i da mislim da sam trudna, na šta mi je odgovorio: “Baš me briga” i opet me silovao”, rekla je I. N.

Izvor: Novosti.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ujak-silovao-djevojcicu-ona-ostala-trudna/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot