Na ulicama Zvornika 3.000 nezadovoljnih radnika “Alumine”, “Boksita” i rudnika iz Srebrenice

Objavljeno: 21. 4. 2017 u 11:26h

Više od 3.000 radnika zvorničke kompanije “Alumina”, “Boksita” iz Milića i Rudnika iz Srebrenice okupilo se danas u centru Zvornika na protestu organizovanom zbog blokade računa koju je “Alumini” uveo Osnovni sud u Zvorniku 12. aprila.

Radnici nose transparente “Nema Zvornika bez `Alumine`”, “Mi nosimo regiju Birač i pustite nas da radimo”, “Dalje ruke od naše fabrike!”.

Na protestnom skupu, između ostalih, govoriće predsjednik Sindikata “Alumine” Radenko Smiljanić, predsjednik Upravnog odbora “Alumine” Milorad Motika i predsjednik kompanije “Boksit” Rajko Dukić.

Zaključke koji će biti doneseni na protestnom skupu radnici “Alumine” predaće Osnovnom sudu u Zvorniku.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/na-ulicama-zvornika-3-000-nezadovoljnih-radnika-alumine-boksita-i-rudnika-iz-srebrenice/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])