Gofan nakon drame izbacio Đokovića

Objavljeno: 21. 4. 2017 u 19:20h

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poražen je u četvrtfinalu Mastersa u Monte Karlu.

Bolji od njega bio je David Gofan koji je slavio u tri seta, nakon dramatičnog trećeg seta u kojem je Đoković spasio četiri meč lopte.

Gofan je odlično krenuo u meč i odmah na startu napravio brejk, a potom i odbranio svoj servis za 2:0. Do kraja seta napravio je još jedan brejk i ubrzo došao do prednosti od 1:0 (6:2).

Đoković je zaigrao malo bolje u drugom setu, te oduzeo servis protivniku u četvrtom gemu. Ispostavilo se da je to dovoljno za osvajanje seta i izjednačenje na 1:1 (3:6).

Drugi set je dao krila srpskom teniseru pa je odmah na startu trećeg napravio brejk. Čuvao je Novak stečenu prednost do osmog gema odlučujućeg seta, ali onda Gofan dolazi do brejka i izjednačenja (4:4).

Belgijanac je potvrdio oduzeti servis i došao do prednosti. Đoković je potom osvojio svoj servis, kao i Gofan naredni svoj.

Međutim, velika borba viđena je kada je Đoković servirao za opstanak u meču. Belgijanac je imao čak pet meč lopti. Đoković je uspijevao da se izvuče četiri puta, ali je na petoj meč lopti zakucao lopticu u mrežu te tako poslao Gofana u polufinale.

Gofan će u polufinalu igrati protiv pobjednika duela između Rafaela Nadala i Dijega Švarcmana.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/gofan-nakon-drame-izbacio-dokovica/||claudebot