Denver ne želi da Jokić igra za Srbiju na EP!

Objavljeno: 17. 4. 2017 u 12:55h

Menadžer Nikole Jokića Miodrag Ražnatović istakao je da Denver Nagetsi ne žele da on igra za reprezentaciju predstojećeg ljeta.

Jokić je eksplodirao u tekućoj NBA sezone i postao ključni igrač “grumenja”, pa tim iz Kolorada želi da on radi individualno na svom napretku za sledeću sezonu kako bi bio još bolji.

“Oni smatraju da bi on morao da popravi neke stvari kako bi uveo ekipu u plej-of. On je postao apsolutno najvažniji igrač tima. Govorimo prije svega o fizičkoj spremi, koja mu definitivno nedostaje, a to ne bi mogao da uradi u slučaju da se odazove pozivu reprezentaciji Srbije. On ima veliku želju da igra, ali vidjećemo šta će se dogoditi”, rekao je Ražnatović gostujući na televiziji Pink.

Jokić je prošlog ljeta bio jedan od ključnih igrača Srbije u kvalifikacijama za Olimpijske igre, a potom u osvajanju srebrne medalje na OI u Rio de Žaneiru.

“Dosta toga se promijenilo u međuvremenu, oni žele da on ljeto provede na drugačiji način. Prije nego što se vrati u zemlju Nikola će razgovarati s njima kako bi dobio zeleno svjetlo da igra za reprezentaciju. Sporno je samo ovo ljeto, narednih 5-10 nije sigurno, ali ovo im je bitno”, dodao je Jokićev menadžer.

Jokić je u tekućoj sezoni prosječno bilježio 16,7 poena uz 9,7 skokova i 4,9 asistencija po utakmici. U Srbiju bi trebalo da dođe početkom maja.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/denver-ne-zeli-da-jokic-igra-za-srbiju-na-ep/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])