Apel za pomoć: Porodica Vuković na rubu egzistencije (Foto)

Objavljeno: 16. 4. 2017 u 14:00h

Porodica Vuković iz Prnjavora, nedavno je ostala bez Siniše koji je bio pokretačka snaga porodice.

Siniša je početkom aprila smrtno stradao usljed povreda zadobijenih padom sa oraha. Iza njega je ostala supruga i troje maloljetne djece. Tridesetogodišnja supruga Miladinka, kćerka Nikolina (11) i sinovi Danijel (6), Nenad (4) trenutno žive na rubu egzistencije. S obzirom da je Siniša bio jedini zaposleni član porodice, Vukoviće skrhane bolom i tugom, zadesila je nova muka.

Budući da najmlađi član porodice Nenad ima problema sa konvulzijama, majka Miladinka nije u mogućnosti da potraži posao, jer dječak mora biti pod nadzorom majke. Pored materjalnih problema, porodicu su zadesili i oni stambeni. Krov porodične kuće prokišnjava, pa svi članovi spavaju u dnevnom boravku.

Vukoviće je juče posjetila “Ukijeva čokoladna bajka”, koja je odlučila pokrenuti akciju „Uki i prijatelji“ koja ima za cilj pomoć porodici Vuković. Posjeta je iskorištena  kako bi se uručio prehrambeno-higijenski paket, i tako bar malo olakšali teški trenuci, koji su zadesili ovu prnjavorsku porodicu.

April 2017. godine Vukovići neće pamtiti po dobrom, gubitkom člana porodice, vrijeme nije stalo, pa moraju dalje. Teški životni uslovi u kojima trenutno žive, bez primanja, sa krovom nad glavom koji prokišnjava, doveli su ovu porodicu u nezavidnu situaciju. Teška situacija u kojoj se nalaze, znak je da im treba pomoć dobrih ljudi. Pomoć nisu tražili, ali im je ona preko potrebna.

Izvor: Prnjavor.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/apel-za-pomoc-porodica-vukovic-na-rubu-egzistencije-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])