Zgrada u Vidovdanskoj ulici u Gradišci posebna zbog jednog detalja

Objavljeno: 15. 4. 2017 u 13:18h

Jedan od stanara oronule zgrade u Vidovdanskoj ulici u Gradišci, obnovio je fasadu samo oko svog stana, što izaziva znatiželju prolaznika.

Oni koji šetaju glavnom ulicom u čudu zastaju i komentarišu kako su navikli da ljudi zastakljuju balkone, ali ne i na ovakav prizor.

“Kada bismo svi tako uradili svoj dio stana onda ne bi bilo oronulih fasada” – priča jedan stariji Gradiščanin.

Kako saznajemo, zajednica etažnih vlasnika, koja je inače dužna da održava dotrajale fasade, nema novca za obnovu, zbog čega se vlasnik odlučio da to učini samo oko svog stana.

“Etažni vlasnik može o svom trošku, bez prethodnog odobrenja ostalih stanara, obaviti prepravke u stanu ili drugom posebnom dijelu zgrade koji su u njegovom vlasništvu, uključujući i promjenu namjene” – kažu stručnjaci.

Nova fasada samo oko jednog stana krasi i oronulu zgradu naselju Obilićevo u Banjaluci, što je izazvalo čuđenje mnogih stanovnika ovog grada.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/zgrada-u-vidovdanskoj-ulici-u-gradisci-posebna-zbog-jednog-detalja/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot