Pokušaj otmice dvije djevojčice, roditelji i djeca u strahu

Objavljeno: 15. 4. 2017 u 09:50h

Strah i panika poslednjih dana vladaju među djecom i roditeljima u mostarskom naselju Buna nakon što je prijavljen slučaj pokušaja otmice jedne djevojčice.

Prema navodima školaraca i mještana toga naselja, prije nekoliko dana ispred pekare na Buni, koja se nalazi odmah uz magistralnu cestu M-17, iz kombija narandžaste boje muška i ženska osoba su djevojčicu pozivale da uđe u kombi mameći je slatkišima, ali je ona uspjela pobjeći.

Portparol MUP Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Ljudevit Marić potvrdio je za da je slučaj prijavljen policiji, prenosi Dnevni list.

Marić je rekao da su roditelji jedne maloljetne djevojčice prijavili slučaj te kako su nakon toga brzom reakcijom policije na sjeveru Mostara, u naselju Vrapčići uhapšene osobe u kombiju koje su privedene i ispitane. Osobe koje su privedene su nakon saslušanja puštene, a navodno se radi o osobama romske nacionalnosti.

“Treba provesti istragu i ispitati istinitost tih navoda” – istakao je on.

Izvor: Dnevni list

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pokusaj-otmice-dvije-djevojcice-roditelji-i-djeca-u-strahu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot