Porodica i policija mole za pomoć: Nestao trogodišnji dječak!

Objavljeno: 10. 4. 2017 u 19:52h

Dževad Ćeso iz bugojanskog naselja Vesela danas je oko 14 sati policiji prijavio nestanak maloljetnog sina Mehmeda, potvrdio je Rusmir Prohan, portparol MUP-a SBK.

Kako je Ćeso izjavio za lokalne medije, njegov sin se igrao kod džamije u Veseloj, a onda je nestao.

“Mehmed je nedavno napunio tri godine” – kazao je Ćeso.

Prohan nam je kazao da je policija odmah po prijemu prijave raspisala potjernicu i preduzela sve mjere kako bi se Mehmed što prije pronašao.

“Pored naših jedinica, u potragu su se uključili i mještani te lokalna sportska društva. Pretražili smo veliko područje, ali i večeras nastavljamo sa aktivnostima. Danas je Mehmed bio u bijeloj majici”– kazao je Prohan.

Izvor: Avaz

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/porodica-i-policija-mole-za-pomoc-nestao-trogodisnji-djecak/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot