Oružana pljačka: Radniku pumpe pljačkaši polomili rebra!

Objavljeno: 9. 4. 2017 u 11:00h

Sarajevski policajci tragaju za četiri zasad nepoznata razbojnika koji su juče ujutro naoružani upali u objekat benzinske pumpe “Hold Ina” d.o.o u Donjim Hadžićima, gdje su teško pretukli radnika pumpe, te ukrali novac od pazara i cigarete.

Kako saznajemo, razbojnici su na pumpu upali naoružani automatskom puškom i pištoljem. Na pumpi se u tom trenutku zatekao samo radnik Almir H, kojeg su fizički napali i nanijeli mu teške tjelesne povrede zbog kojih je prevezen i zbrinut u sarajevskom Kliničkom centru.

Nezvanično saznajemo da su mu razbojnici prilikom napada polomili nekoliko rebara.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo jutros je saopšteno da se razbojništvo dogodilo oko 8.35 sati, te da su nakon prijave slučaja sarajevski policajci izašli na mjesto događaja.

“Uviđajne radnje obavila je uviđajna ekipa MUP-a Kantona Sarajevo. O navedenom je obaviješten tužilac kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a policijski službenici rade na rasvjetljavanju navedenog događaja, te identifikaciji i pronalasku počinitelja” – saopšteno je jutros iz MUP-a KS.

Izvor: Faktor.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/oruzana-pljacka-radniku-pumpe-pljackasi-polomili-rebra/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])