Njemačka policija nudi 7.000 eura za informacije o bh. državljaninu

Objavljeno: 9. 4. 2017 u 15:05h

Njemačka policija objavila je fotografiju bh. državljanina Dragana Spajića, koji je identifikovan kao jedan od mogućih učesnika teškog razbojništva koje se prošle godine dogodilo u Mandenu, te ponudila nagradu od 7.000 eura za informacije koje bi pomogle njegovom hapšenju.

Naime, u noći sa 24. na 25. novembar prošle godine, nekoliko razbojnika upalo je u porodičnu kuću u tom mjestu, gdje su vezali i pretukli stariji bračni par, tražeći od njih da im otkriju šifru sefa.

Tom prilikom odnijeli su veću sumu novca, nakit, kao i dva vrijedna ručna sata, od kojih je jedan sa motivom grada Mandena i drugi marke Zeno, vrijednosti od oko 1.500 eura.

Osamdesetčetverogodišnji supružnici su, samo zahvaljujući komšijama, kojima je izgledalo sumnjivo što ih nisu vidjeli, pronađeni 20 sati kasnije vezani i sa zapušenim ustima.

Kako su prenijeli njemački mediji, pripadnici Odjeljenje za ubistva iz Hagena pet mjeseci kasnije naišli su na vruć trag, te identificirali Spajića kao mogućeg počinioca. Spajić se sumnjiči za pokušaj dvostrukog ubistva, a s obzirom na to da je utvrđeno da je ranije koristio različite identitete kao što su Dragan Spačić i Martin Savić, pretpostavljaju i da trenutno krije pod nekim lažnim identitetom. Pretpostavlja se da su i njegovi saučesnici porijeklom sa ovih prostora.

Uz fotografiju, policija je objavila da je Spajić star između 33 i 35 godine, vitkije građe, visok 1.81 metara.

Izvor: Faktor.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/njemacka-policija-nudi-7-000-eura-za-informacije-o-bh-drzavljaninu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot