Zbog ubistva najboljeg druga, Dejan Stanar osuđen na 10 godina zatvora

Objavljeno: 7. 4. 2017 u 19:00h

Dejan Stanar (26) iz Miljevine kod Foče osuđen je u Okružnom sudu u Trebinju na 10 godina zatvora zbog ubistva Marka Mijatovića (26) ispred ugostiteljskog objekta „Škorpion“ u Miljevini početkom 2016. godine.

Prema presudi, ubistvo je počinjeno 13. januara prošle godine kada je Stanar sa dva uboda nožem usmrtio svog najboljeg druga Mijatovića. Ubistvu je prethodila svađa Stanara sa braćom Markom i Milošem Mijatovićem u tom kafiću.

“Svi su bili pijani i u jednom trenutku oko nečega su počeli da se prepiru. Svađa je trajala neko vrijeme, a onda su mladići počeli da se naguravaju i izašli su iz kafića” – ispričao je poslije ubistva jedan od očevidaca.

On je pojasnio da se tuča nastavila i ispred „Škorpiona“, da bi Stanar zatim otišao do porodične kuće koja se nalazi u blizini kafane i donio kuhinjski nož.

“Kada se vratio, Marka je ubo u srce i grudi, a nanio je i nekoliko lakših povreda njegovom bratu Milošu” – ispričao je izvor blizak istrazi.

Neko od prisutnih, kada je vidio šta se dešava, odmah je pozvao Hitnu pomoć, ali je Mijatović preminuo na putu do bolnice.

Poslije ovog ubistva mještani Miljevine nisu mogli vjerovati da je Dejan ubio Marka, jer su bili nerazdvojni prijatelji.

Nakon izricanja prvostepene presude Dejanu Stanaru za ubistvo, produžen mu je i pritvor, koji može trajati do pravosnažnosti presude.

“Pritvor mu je produžen s obzirom na način izvršenja ubistva i zbog toga što bi puštanjem osumnjičenog na slobodu moglo doći do narušavanja javnog reda i mira” – saopšteno je iz Okružnog suda u Trebinju.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/zbog-ubistva-najboljeg-druga-dejan-stanar-osuden-na-10-godina-zatvora/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])