Vujošević Dodiku: Na prozivanja neću da odgovaram

Objavljeno: 6. 4. 2017 u 14:23h

Nakon što je Igor Dodik, menadžer Košarkaškog kluba Igokea pecnuo Duška Vujoševića na Twitteru, novi selektor košarkaške reprezentacije BiH odgovorio je sinu predsjednika RS.

“Duže sam na ovoj kugli zemaljskoj od tog momka. Već sam u mom pismu rekao da na političke komentare i prozivanja neću da odgovaram. U Sarajevu ne predstavljam nikoga do sebe, dolazim u dobrim namjerama da radim svoj posao. Da ima više ljudi s takvim namjerama, mislim da bi nam bilo mnogo bolje. Valjda je svima stalo da se stvari normalizuju. Svuda idem čista obraza i ruku, a ako neko ne može, neka razmisli i upita se zašto je to tako”, rekao je Vujošević za Kurir.

 Bivši trener Partizana u pismu koje je uputio prije nekoliko dana navijačima BiH citirao je riječi pjesnika Sinana Gudževića.

“Bosna i Hercegovina na geografskoj karti ima oblik srca. A srce tog srca je grad Sarajevo. Sarajevo je, po mnogo čemu, bilo jedan od najlepših gradova za ljudske susrete u Jugoslaviji”, dodao je trener.

Potom se Igor Dodik oglasio na Twitteru, gdje je pecnuo novog selektora košarkaša BiH.

“Vujoševiću, hvala ti na emotivnom pismu i uživaj u Sarajevu, ‘okrnjenom srcu državne zajednice BiH'”, napisao je Igor Dodik.

Izvor: kurir.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vujosevic-dodiku-na-prozivanja-necu-da-odgovaram/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot