Sankt Peterburg: Eksplozije u metrou, najmanje 10 mrtvih, više od 50 ranjeno! (Foto) (Video)

Objavljeno: 3. 4. 2017 u 14:55h

Na jednoj od stanica metroa u Sankt Peterburgu odjeknula je eksplozija, a prema prvim informacijama ima i poginulih i povrijeđenih, javlja Tas s pozivajući se na izvore u policiji.

Deset osoba je poginulo dok je više od 50 ranjeno u eksploziji u metrou u Peterburgu, javlja ruski sajt „Lenta”, pozivajući se na izvor u policiji.

Prema preliminranim podacima, došlo je do dvije eksplozije na stanicama „Seni trg“ i „Tehnološki institut“, saopštio je Sputnjiku izvor u Spasilačkoj službi.

Ruski predsjednik obavješten o eksploziji u Sankt Peterburgu

“Vrata vagona su dignuta u vazduh”, rekao je sagovornik agencije Sputnjik.

Kako je rekao taj izvor, stanica je sva u dimu.

Za sada nije poznato šta je uzrok eksplozije.

Sputnjik javlja da se eksplozija dogodila na plavoj liniji metroa i da su tri stanice zatvorene.

U peterburškom metrou su zatvorene tri stanice – „Sadova”, „Trg ustanka” i „Tehnološki univerzitet”, rekao je izvor Sputnjika.

https://youtu.be/siFjlAnmba4

Prema preliminarnim podacima, na plavoj liniji peterburškog metroa na stanici „Sadova“ došlo je do eksplozije u vagonu.

Predstavnik regionalne uprave Ministarstva za vanredne situacije Rusije saopštio je da se provjerava informacija o pojavi dima u metrou.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sankt-peterburg-eksplozije-u-metrou-najmanje-10-mrtvih-vise-od-50-ranjeno-foto-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])