Pijani advokat poršeom udario djevojku

Objavljeno: 30. 3. 2017 u 11:25h

Poznati tuzlanski advokat Senad Huremović (55) uhapšen je nakon što je pijan “poršeom” udario sugrađanku V. M. (21) koja je pješačila, a potom pobjegao, potvrdili su u MUP-u Tuzlanskog kantona navodeći njegove inicijale.

Nesreća se desila u utorak u 20.10 časova u tuzlanskoj ulici Hajrudina Mešića, a V. M. nije zadobila ozbiljnije povrede.

Huremović je poznat po tome što je i prije četiri godine skrivio saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule dvije osobe.

Iz tuzlanske policije juče je saopšteno da odmah nakon nesreće u kojoj je povrijeđena V. M. nije bilo poznato ko ju je udario pa je policija pokrenula opširnu istragu.

“Operativnim radom na terenu pripadnici Policijske stanice Istok su u naselju Kolimer pronašli “porše” sa oštećenjima koja odgovaraju pronađenim tragovima na mjestu nesreće. Vozilom je upravljao S. H. koji je ubrzo uhapšen”, rekli su u MUP-u TK.

Dodali su da je osumnjičeni alkotestiran i da je ustanovljeno da u krvi ima 2,08 promila alkohola.

Povrijeđenoj djevojci ljekarska pomoć ukazana je u Univerzitetsko-kliničkom centru u Tuzli nakon čega je puštena na kućno liječenje.

U Kantonalnom tužilaštvu TK potvrđeno je da se protiv Huremovića vodi drugostepeni postupak za raniju saobraćajnu nesreću.

“Huremović je prvostepenom presudom izrečenom u oktobru prošle godine osuđen na dvije godine zatvora jer je 2013. godine skrivio nesreću u kojoj su poginula braća Jasmin (28) i Nermin Zulić (23) iz kalesijskog naselja Palavre. Na tu presudu Tužilaštvo je uložilo žalbu i drugostepeni postupak je u toku”, rečeno je u Kantonalnom tužilaštvu.

Huremović je nesreću zbog koje osuđen izazvao u oktobru 2013. godine u mjestu Memići kod Kalesije vozeći “pežo 308”. Sve se desilo kada je pokušao da pretekne kamion ispred sebe. Tada je udario u automobil u kojem su bila braća Zulić, koja su poginula na licu mjesta.

U policiji su juče istakli da će osumnjičeni Huremović nakon ispitivanja najvjerovatnije biti predat u nadležnost Kantonalnog tužilaštva Tuzla. Do zaključenja ovog broja “Glasa Srpske” to se nije desilo pa nije poznato da li je advokat pritvoren ili će se braniti sa slobode.

Osim nesreće u Tuzli, dogodile su se i nesreće u Travniku i Lukavcu u kojima su povrijeđene dvije osobe. Na području Travnika u mjestu Donje Putićevo juče oko 10 časova sudarili su se “folksvagen kedi” kojim je upravljao S. S. iz Travnika i “fijat” koji je vozio njegov sugrađanin S. H. U nesreći je povrijeđen S. S., a stepen njegovih povreda nije saopšten. Dan ranije povrijeđen je vozač “golfa 4” A. M. (48) kada je na njegov automobil naletio voz na pružnom prelazu u Lukavcu. Povrijeđeni je prevezen na UKC Tuzla gdje je zadržan na daljem liječenju. Uzroci ove dvije nesreće nisu saopšteni.

Motociklista

Motociklista Slaviša Garić (27) iz Prijedora teže je povrijeđen u sudaru sa “golfom” koji je vozio Z. P. Nesreća se desila utorak u 17.30 časova u Kozarskoj ulici u Prijedoru.

Povrijeđeni motociklista je zbog težine povreda prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Iz ove ustanove, navodeći inicijale, saopštili su da je on zadobio povrede glave i kostiju lica, a polomljena mu je i desna ruka. Istakli su da je njegovo zdravstveno stanje za sada stabilno.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pijani-advokat-porseom-udario-djevojku/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])