Prikupljena sredstva za početak Sofijinog liječenja u SAD

Objavljeno: 27. 3. 2017 u 18:06h

Potrebnih 270 hiljada dolara za liječenje Sofije Mićević iz Banjaluke prikupljeno je, potvrdila je humanitarna organizacija “Budimo ljudi” .

Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske uplatio je danas u 13 časova 200.000 KM za finansiranje troškova operacije za trogodišnju Sofiju Mićević iz Banjaluke u zdravstvenoj ustanovi “Johns Hopkins Medicine International” u Baltimoru.

Sama procedura transakcije novca sa računa u banci u Republici Srpskoj, na račun banke u SAD trajaće, kako navode, najduže dva dana, po informacijama dobijenim u banci.

Iz Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske rekli su da, kada je u pitanju ubrzavanje procesa odlaska Sofije Mićević u SAD, još uvijek očekuju odgovor sa klinike “JonsHopkinsMedicineInternational” u Baltimoru.

I organizacije napominju da se akcija prikupljanja sredstava nastavlja i dalje.

Žiro računi

Svi koji žele i mogu pomoći maloj Sofiji Mićević to mogu učiniti putem uplata na sljedeće žiro račune:

Mićević Sofija

Nova banka A.D. Banjaluka

5551000032354997 (KM račun)

Mićević Sofija

Nova banka A.D. Banjaluka

SWIFT: NOBIBA22 (devizni račun)

5550000032355338

Humanitarna organizacija “Budimo ljudi”

Podračun za Sofiju Mićević

UniCredit Zagrebačka banka

3383502257474786 (KM račun)

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/prikupljena-sredstva-za-pocetak-sofijinog-lijecenja-u-sad/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot