MMA borca koji prikuplja novac za Sofiju policija otjerala sa dva mjesta

Objavljeno: 27. 3. 2017 u 19:45h

Prije nekoliko dana objavili smo priču o MMA borcu porijeklom iz Banjaluke Goranu Loliću, koji će drugog aprila održati sparing borbu sa Endjruom Kalnadrelijem, a sav prihod od ulaznica biće namijenje na liječenje trogodišnje Sofije Mićević iz Banjaluke.

Vijest da je Sofiji hitno potrebna pomoć stigla je u Ameriku do Lolića koji se odmah uključio u akciju prikupljanja sredstava kako bi mala Banjalučanka otputovala u Baltimor na prvi dio liječenja.

Osim borbe koju je dogovorio Goran aktivno prethodnih dana skuplja novac i na ulici.

Napravio je transparent i izašao da zamoli građane Njujorka za pomoć.

Međutim, sa dva mjesta ga je policija otjerala, ali ovaj momak ne odustaje od svoje namjere.

“Vraćam se iz Njujorka gdje me je policija otjerala sa dva mjesta. Da ne upadnem u nevolje otišao sam, ali nastaviću da skupljam pare”, rekao je Lolić za “Nezavisne”.

Podsjetimo, humanitarna organizacija “Budimo ljudi” saopštila je da potrebnih 270 hiljada dolara za liječenje Sofije Mićević iz Banjaluke, koja boluje od akutne minfoblastne leukemije, prikupljeno je.

Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske uplatio je 200.000 KM za finansiranje troškova operacije za trogodišnju Sofiju u zdravstvenoj ustanovi “Johns Hopkins Medicine International” u Baltimoru.

Sama procedura transakcije novca sa računa u banci u Republici Srpskoj, na račun banke u SAD trajaće, kako navode, najduže dva dana, po informacijama dobijenim u banci.

Iz Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske rekli su da, kada je u pitanju ubrzavanje procesa odlaska Sofije Mićević u SAD, još uvijek očekuju odgovor sa klinike “JonsHopkinsMedicineInternational” u Baltimoru.

I organizacije napominju da se akcija prikupljanja sredstava nastavlja i dalje.

Žiro računi

Svi koji žele i mogu pomoći maloj Sofiji Mićević to mogu učiniti putem uplata na sljedeće žiro račune:

Mićević Sofija

Nova banka A.D. Banjaluka

5551000032354997 (KM račun)

Mićević Sofija

Nova banka A.D. Banjaluka

SWIFT: NOBIBA22 (devizni račun)

5550000032355338

Humanitarna organizacija “Budimo ljudi”

Podračun za Sofiju Mićević

UniCredit Zagrebačka banka

3383502257474786 (KM račun)

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/mma-borca-koji-prikuplja-novac-za-sofiju-policija-otjerala-sa-dva-mjesta/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot