Detalji obračuna u Palama, policija sklapa kockice

Objavljeno: 27. 3. 2017 u 19:53h

Policajcu Milivoju Lizdeku, pripadniku paljanske Policijske stanice, ljekari su konstatovali povrede glave, a dvadesetčetvorogodišnji Nikola Andrić ranjen je u ruku, u obračunu u kojem su, uz njih, učestvovala još dva mladića u noćnom klubu “Mystic” u Palama.

U okršaju, koji policija još istražuje i sklapa preostale kockice, učestvovali su i Nikolin prezimenjak Dražen, te Nenad Đokić (24).

Zanimljivo je da su policajci, ujutru oko dva sata, uhapsili svog kolegu, kao i preostalu trojicu mladića, a terete ih za izazivanje opšte opasnosti i ugrožavanje sigurnosti.

“Dva  od  četiri uhapšena, i to M.L. i N.A., smješteni su u Klinički centar  Kasindo, gdje im je ukazana ljekarska pomoć”, saopšteno je juče iz CJB Istočno Sarajevo.

Dražen Andrić i Nenad Đokić do zaključenja ovog broja “Nezavisnih” bili su u službenim prostorijama lokalne policijske stanice radi kriminalističke obrade, tako da ostali detalji nisu bili poznati.

Neslužbeno, obračun se dogodio u lokalu koji posluje u sklopu Zanatskog centra “Koran” u Palama.

Policajac Lizdek je u vrijeme okršaja na sebi imao uniformu, ali nije bio na dužnosti. Prethodno je, kako se nezvanično spominje, završio smjenu, ali je neko vrijeme ostao u Policijskoj stanici s kolegama.

Zatim je, a nije isključeno da je bio pijan, pola sata iza ponoći otišao da opomene radnike kluba “Mystic”, koji se nalazi preko puta sjedišta policije, da su “prekoračili” radno vrijeme.

Tamo su se, kako se spekuliše, s policajcem u svađu upustila trojica mladića, a zatim je sve to poprimilo i ozbiljnije razmjere  fizički obračun.

“Policajcu su povrijeđeni glava i oko i on je, kako se pretpostavlja, izvadio pištolj i pucao te u ruku pogodio Nikolu Andrića”, pričaju mještani.

Ubrzo na mjesto događaja pristižu drugi policajci, te hapse svu četvoricu učesnika obračuna. Od toga su trojica bila pijana.

Iz Bolnice Kasindo, navodeći inicijale, potvrdili su da dva pacijenta koja su im dovezena nisu u životnoj opasnosti. Nikola Andrić ima prostrelnu ranu desne nadlaktice, a Lizdek kontuzione povrede glave i hematom.

Podsjetimo, policajac Milivoje Lizdek punio je medijske stupce i u 2013. godini, kada je, kako je tad objavljeno, uhapšen zbog ranjavanja Mlađena Jankovića u ugostiteljskom objektu “Milano” u Palama. I tada je  pucao iz pištolja dok nije bio na dužnosti.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/detalji-obracuna-u-palama-policija-sklapa-kockice/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot