Od sukoba do tragedije: Taksista udario mušteriju, muškarac preminuo! (Video)

Objavljeno: 25. 3. 2017 u 13:47h

Novopazarac Muriz Korać podlegao je danas povredama koje je zadobio u tuči sa taksistom Vojislavom A. prošle nedjelje, saznaje “Blic”.

Prema nezvaničnim informacijama, do sukoba između taksiste i mušterije, a kako je Vojislav A. ispričao policiji, došlo je zbog toga što Muriz nije htio da plati vožnju.

“Prema riječima taksiste, njih dvojica su te večeri zajedno popili nekoliko pića, a poslije vožnje Muriz je odbio da plati račun. Zaustavili su se na jednoj pumpi, verbalno sukobili, nakon čega je Vojislav udario Muriza. Muriz je pao i glavom udario u asfalt”, ispričao je izvor Blica.

Koraću je pomoć ukazana u novopazarskoj bolnici, a kako je imao krvarenje u mozgu prebačen je u kragujevački Klinički centar gdje su se ljekari nekoliko dana borili za njegov život.

Taksisti je određen tridesetodnevni pritvor zbog sumnje da je počinio krivično djelo nanošenje tjelesnih povreda, ali će nakon što je Korać podlegao povredama, to djelo biti prekvalifikovano kao nanošenje teških tjelesnih povreda sa smrtnih ishodom.

Krivična prijava će biti podnesena i protiv Igora N., vlasnika taksi vozila kojim je upravljao Vojislav A., zbog neovlašćenog obavljanja djelatnosti.

Naime, on nema registrovanu taksi firmu, obično vozilo je oblijepio taksi oznakama i angažovao Vojislava A. kako bi obavljao taksi prevoz.

Prema još nepotvrđenim informacijama, Igor N. je zamjenik direktora jednog javnog preduzeća u Novom Pazaru.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/od-sukoba-do-tragedije-taksista-udario-musteriju-muskarac-preminuo-video/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])