Institucije BiH ponovo dostupne na internetu

Objavljeno: 25. 3. 2017 u 12:41h

Zvanična internet stranica Predsjedništva i Savjeta ministra BiH u petak je ponovo postala dostupna, nakon što je otklonjen kvar na serveru.

Rukovodilac Službe za informisanje Savjeta ministara Mirjana Micevska potvrdila je da je podignut sistem, da nema oštećenja i da memorija nije izbrisana.

U zajedničkim institucijama BiH u utorak, 21. marta, došlo je do tehničkog kvara na hlađenju u prostoriji sa serverima, zbog čega su bile nedostupne zvanične internet stranice institucija.

PDP je zatražio zvaničnu informaciju o tome zašto informatički sistem institucija BiH nije funkcionisao, a ne isključuju ni mogućnost potezanje pitanja drugih oblika odgovornosti u zavisnosti od posljedica.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/institucije-bih-ponovo-dostupne-na-internetu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])