Minja za Sofiju prikupila oko 1.800 KM (Foto)

Objavljeno: 24. 3. 2017 u 20:46h

Četvorogodišnja Minja iz Čelinca, djevojčica koja je oduševila regiju i o kojoj se priča već drugi dan, uspjela je u svojoj humanoj misiji.

Danas je prodala sve svoje slike koje je, kroz svoj talenat i dječiju igru, ranije pripremala kako bi prikupila novac i dala svoj doprinos u liječenju trogodišnje Sofije Mićević iz Banjaluke.

Na malom štandu kod Hrama u Čelincu, Minja je izložila svoja djela i cijela tri sata se družila i slikala sa okupljenim humanim ljudima koji su došli da je podrže, prenio je portal UNO radija.

Pošto je interesovanje bilo veliko, posebno u u posljednjem trećem satu prodajne izložbe, i pored toga što je ostala bez slika, djevojčici nije bilo teško da nastavi sa crtanjem, dok su ljudi strpljivo čekali na nastanak djela ove male umjetnice. Ona ih stvara sa zadovoljstvom.

I to nije sve. Minja ima i naručenih slika.

Njen rad pojaviće se na humanitarnom koncertu “Čelinac za Sofiju” koji će biti organizovan 30. marta u Sportskoj dvorani u gradu na Vrbanji.

Minja se zahvaljuje svim ljudima koji su došli, kao i onima koji nisu, na slatkišima i na lijepim riječima. Ona je ponosna na svoj grad, kaže za portal Uno radija njena mama Jelica.

Prodajom slika, Minja i njena porodica dali su svoj doprinos humanitarnoj akciji za pomoć u liječenju djevojčice Sofije iz Banjaluke.

Porodica je i ranije napomenula da ne želi skretati pažnju na ovaj njihov gest, već da je cilj da se sva pažnja javnosti usmjeri na prikupljanje pomoći za Sofiju.

U tome su uspjeli zajedno sa svim humanim ljudima, jer je danas prodajom Minjinih slika prikupljeno oko 1.800 KM, a sredstva su uplaćena na žiro račun za pomoć djevojčici Sofiji.

Primjer humanosti koji treba slijediti i narednih dana. Uključimo se u akciju “Srcem za Sofiju”, svako na svoj način, sa sredstvima u skladu sa svojim mogućnostima. Zajedno možemo sve. Cilj nam je isti – ozdravljenje djevojčice.

Izvor: Unoradio

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/minja-za-sofiju-prikupila-oko-1-800-km-foto/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot