Zbog teških krađa u Gradišci uhapšeno pet mladića, pretresene kuće (Foto)

Objavljeno: 23. 3. 2017 u 10:42h

Pripadnici Stanice javne bezbjednosti Gradiška uhapsili su petoricu mladića iz ove opštine, uključujući i jednog maloljetnika, a sumnjiče ih za teške krađe.

Kako je potvrđeno iz policije, u pitanju je akcija “Plazma”, a uhapšeni su D.A. (19), D.Đ. (20), Z.M. (22), A.T. (19) i jedan sedamnaestogodišnjak.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška pretresene su kuće i drugi objekti koje koriste osumnjičeni, a pronađeni su i oduzeti predmeti poput TV prijemnika, pajsera, bicikala i slično, koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom potupku.

“D.A., D.Đ. i Z.M. se sumnjiče da su u predhodnom periodu na području opštine Gradiška izvršili 15 teških krađa, tako što su uz upotrebu fizičke sile i podesnog alata provaljivali u kuće, odakle su krali razne predmete, a potom ih prodavali”, saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

A.T. i sedamnaestogodišnjak se sumnjiče da su početkom marta provalili u kuću, odakle su ukrali razne predmete, kao što su dva bicikla, kosilica i slično.

“Nakon završenog ispitivanja, a po nalogu dežurnog okružnog javnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, lica su otpuštena na slobodu, a u redovnoj proceduri slijedi podnošenje izvještaja za počinjene teške krađe”, naveli su iz policije.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da su, uz maloljetnika, uhapšeni i Derviš Ališić, Dejan Đukić, Zdravko Mitrić i Alen Turanović.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/zbog-teskih-krada-u-gradisci-uhapseno-pet-mladica-pretresene-kuce-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot