Šou Jokića i Nagetsa, srušeni NBA šampioni! (Video)

Objavljeno: 23. 3. 2017 u 10:28h

Srpski as briljirao je u utakmici sa Klivlendom, a navijače je naročito oduševio njegov duel sa “Kraljem” Džejmsom. Trener Maloun pun pohvala za igru srpskog centra.

Denver Nagetsi našli su se u neprijatnoj situaciji poslije perioda sezone ispunjenog pobjedama – doživeli su “back-to-back” poraze od Hjuston Roketsa, a u goste im je dolazio šampion.

Ispostavilo se da su braniocu titule održali lekciju iz svih ofanzivnih elemenata košarke za jako vrijednu pobjedu u trci za osmom pozicijom na zapadu – 126:113 protiv Klivlend Kavalirsa, čiji je vođa Lebron Džejms odigrao jednu od najskromnijih utakmica u sezoni: 18 poena (8/12 iz igre), šest skokova, pet asistencija i četiri izgubljene lopte.

Kakav je meč odigran u noći između srijede i četvrtka u Koloardu govori i podatak da je “King” Džejms bio jedini igrač na utakmici koji je promašio slobodno bacanje, tačnije dva. Svi ostali, računajući i našeg Nikolu Jokića, bili su savršeni sa linije penala, međutim nije to presudilo.

Presudile su brze, jednostavne i nepredvidive ofanzivne kretnje Nagetsa, koji su u koš šampiona spuštali loptu sa svih pozicija, a na kraju je čak sedmorica igrača domaćeg tima bila “dvocifrena”.

https://youtu.be/dImG4ALRsm8

Jokiću, kojem je u drugom porazu od Hjustona u nizu nedostajalo dvije asistencije za tripl-dabl, ovog puta nedostajale su tri: ubacio je 16 poena (8/10 iz igre) za 29 minuta, sakupio deset skokova, imao sedam asistencija i tri izgubljene lopte, a Denver je napravio pet poena razlike u situacijama kada je srpski centar bio na parketu.

Pogledajte sve Jokićeve poene i asistencije:

https://youtu.be/idHpy4B8ye0

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sou-jokica-i-nagetsa-sruseni-nba-sampioni-video/||claudebot