IAESTE BiH: Poziv za nove članove

Objavljeno: 22. 3. 2017 u 21:11h

IAESTE BIH (Udruženje za međunarodnu razmjenu studenata radi stručne prakse) poziva sve zainteresovane studente da se učlane u organizaciju i postanu volonteri jedne od najvećih svjetskih studentskih organizacija.

Aplikacije su dostupne tokom čitave godine i možete ih pronaći na stranici http://iaeste.ba/ ili na Facebook stranici Iaeste BIH  ( https://www.facebook.com/iaeste.bih/ ).

“Članstvom u našoj organizaciji stičeš mnoga iskustva koja će ti pomoći da se ostvariš kako na profesionalnom tako i na ličnom nivou. Steći ćeš mnoga znanja i prijateljstva koja će ti promijeniti život, ali svojim radom i ti ćeš pomoći drugima. IAESTE  postoji u preko 80 zemalja širom svijeta. IAESTE BiH je osnovano u Banjaluci 1999. godine kao studentsko, nevladino, neprofitno i volontersko udruženje. Rezultat našeg rada i programa razmjene u proteklih trinaest godina je preko 473 naših studenata poslatih na obavljanje stručne prakse u inostranstvo i preko 407 stranih studenata koji su stručnu praksu obavljali u našim preduzećima i institucijama. Kao organizacija koja radi na poboljšanju kvaliteta obrazovanja i samim tim kvalitetom života u našoj zajednici, želimo da skrenemo pažnju koliko je korisna stručna praksa tokom studiranja, ali koja je u velikom broju zanemarena na našim fakultetima. Pored organizovanja praksi, IAESTE članovi se na svakodnevnom nivou usavršavaju na raznim poljima (administracija, marketing, pisanje projekata…) ali i njeguju jedinstven prijateljski duh organizacije koji svakom novom članu pruža mogućnost da se osjeća dijelom jedne velike porodice. Za više informacija o načinu prijave i organizaciji možete nas posjetiti u kancelariji koja se nalazi u Studentskom centru “Nikola Tesla” (paviljon 1) ili nas kontaktirati putem telefona 051/235-055 i email adrese : [email protected], navodi se u saopštenju udruženja IAESTE.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/iaeste-bih-poziv-za-nove-clanove/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot